Levend voedsel (inkijkexemplaar)

Lees hieronder gratis de eerste 17 pagina’s van het boek Levend voedsel, Verhoog je weerstand met biologische, plantaardige voeding en een gezonde leefstijl van Didy van de Veer. Publicatiedatum: 5 januari 2021

Levend-voedsel-Didy-van-de-Veer-inkijkexemplaar

Je kunt het boek bestellen bij bol.com en iedere andere (internet)boekhandel.

Review op bol.com door een lezer – 23 maart 2021

Frisse kijk op Covid-19

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het biedt een frisse en heel persoonlijke kijk op de recente ontwikkelingen omtrent Corona en hoe deze de samenleving en medische zorg in beweging hebben gebracht. Praktische tips over hoe je jezelf op een natuurlijke manier kunt wapenen tegen dergelijke virussen, adviezen voor een gezondere levensstijl, recepten, etc. De algehele optimistische en eigengereide toon van de auteur heeft bij mij best motiverend gewerkt, zo heb ik mijn dieet een beetje aangepast en ik voel me een stuk energieker moet ik zeggen.