Levend voedsel (inkijkexemplaar)


Levend voedsel (inkijkexemplaar)

Lees hieronder gratis de eerste 17 pagina’s van het boek Levend voedsel, Verhoog je weerstand met biologische, plantaardige voeding en een gezonde leefstijl van Didy van de Veer. Publicatiedatum: 5 januari 2021

Levend-voedsel-Didy-van-de-Veer-inkijkexemplaar


Je kunt het boek bestellen bij bol.com en iedere andere (internet)boekhandel.


Review op bol.com door een lezer – 23 maart 2021

Frisse kijk op Covid-19
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het biedt een frisse en heel persoonlijke kijk op de recente ontwikkelingen omtrent Corona en hoe deze de samenleving en medische zorg in beweging hebben gebracht. Praktische tips over hoe je jezelf op een natuurlijke manier kunt wapenen tegen dergelijke virussen, adviezen voor een gezondere levensstijl, recepten, etc. De algehele optimistische en eigengereide toon van de auteur heeft bij mij best motiverend gewerkt, zo heb ik mijn dieet een beetje aangepast en ik voel me een stuk energieker moet ik zeggen.

*****

 

Review op bol.com door een lezer – 11 september 2021

Een optimale gezondheid door levend voedsel
Met veel interesse heb ik dit boek gelezen. Voor mij is het een wake-upcall. Didy van de Veer richt haar blik op het bevorderen van de gezondheid, waardoor ziekten zich minder snel kunnen manifesteren. Levend voedsel speelt hierbij een belangrijke rol. Dit is onbewerkte, plantaardige en biologische voeding. Het boek bevat ook vele levendvoedselgerechten. Mijn lievelingsgerechten zijn “courgette-spaghetti met pestosaus” (p. 111), “Didy’s favoriete rauwe soep” (p. 95) en “zevendehemelsoep” (p. 96). Ik wist niet dat rauwe soepen en versgeperste groentesappen (p. 94) zo smaakvol zijn en tevens veel energie geven. Volgens de auteur verstoren gluten en histamine het afweersysteem bij mensen die daar overgevoelig voor zijn. Haar ervaring is dat veel mensen een overgevoeligheid voor gluten en histamine hebben zonder dat zij of hun huisarts dat weten. De gedreven schrijfster constateert dat natuurvoedingstherapie en leefstijlinterventie steeds vaker geïntegreerd worden in de spreekkamer van de huisarts. Leefstijlinterventie is inmiddels opgenomen in het basispakket. Het boek is goed gestructureerd en vlot geschreven. Een aanrader.

*****