Contact over voedingstherapie

CONTACT OVER VOEDINGSTHERAPIE

Neem contact op

Contact over voedingstherapie

Door het lezen van mijn boek Histamine en ik, Invloed van voedselintoleranties op lichaam, geest en gedrag hoop ik dat al jouw vragen worden beantwoord.

Vele mensen zochten contact met mij voor advies bij hun klachten zoals candida, hypoglykemie, manische depressiviteit, chronische vermoeidheid, intolerantie voor histamine, tyramine en serotonine (biogene aminen), overgewicht, coeliakie ofwel glutenintolerantie, carcinoid syndroom, menstruatiestoornissen, overgangsklachten, eetproblemen, schizofrenie, hyperactiviteit, ADHD en autistisch gedrag. Ook gaf ik mensen ondersteuning  bij het stoppen met roken door middel van de juiste voedingsadviezen.

Ik heb mijn opleiding voedingstherapie gevolgd aan de Europese Academie in Utrecht. Mijn eigen klachten heb ik met voedingstherapie goed kunnen behandelen. Ervaring was voor mij de beste leermeester.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintolerantie in relatie tot lichamelijke en psychische klachten en gedragsveranderingen.

Maandag 22 mei 2017 is mijn boek Histamine en ik, Invloed van voedselintoleranties op lichaam, geest en gedrag gepubliceerd.  De ervaring leert dat veel mensen een intolerantie voor histamine hebben, maar dit (nog) niet weten. Je kunt het boek bij bol.com bestellen.

Sta je open voor de natuurlijke weg naar lichamelijke en geestelijke genezing door middel van levend voedsel en het aanpassen van het voedingspatroon? Mijn boek Histamine en ik, Invloed van voedselintoleranties op lichaam, geest en gedrag zal een goede ondersteuning voor je zijn.

Een ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid. Ik stel mij niet aansprakelijk voor een verkeerde toepassing of interpretatie van de inhoud van deze website. Ik kan niemand genezen, slechts een handvat aanreiken en mijn vele ervaringen doorgeven. Slechts jijzelf kan jouw lichaam weer in balans brengen door gezonde eet- en leefgewoonten toe te passen. Raadpleeg altijd een arts, natuurgeneeskundig therapeut, diëtiste of voedingstherapeute.

Neem contact op. Tot ziens!